Ventilation, udsugning og indblæsning

Optimal ventilation, udsugning og indblæsning

Vi leverer ventilation og udsugning til erhverv og privat i alle størrelser. Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud – vi kører rundt i hele Danmark.

 

Rumventilation

Et godt indeklima er altid vigtigt. Uden ventilation risikerer man helbredsmæssige problemer. Hovedpine er et af de første tegn, der kan forekomme ved dårligt indeklima. Det kan udvikle sig til træthed, uoplagthed og kan ende med en sygemelding. Fugt kommer også af manglende ventilation, og kan ende ud med svamp, som er farligt for helbredet. Du kan læse mere om indeklima her www.indeklimaportalen.dk.

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi kommer ud en eller flere gange om året for at sørge for at din ventilation fungerer så optimalt som muligt.

 

Udsugning

Arbejder du eller din virksomhed med maling, slibning, svejsning, udstødningsgas eller kokkerere du i dit fag, så har du brug for udsugning.

Vi leverer og monterer udsugning af alle typer, så det passer til dine behov. Vi har styr på regler indenfor sikkerhed, og sørger for at udsugningen i din virksomhed, lever op til alle krav.

Skal du have udvidet, repareret eller udskiftet din udsugning, så er det heller ikke noget problem. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Indblæsning

Hvor der er udsugning er der ofte et lige så stort behov for indblæsning – det sikrer at man ikke får et stort undertryk. Dette udføres ofte med effektiv varmegenvinding.

For at få optimale forhold indendørs, er der brug for indblæsning. Mangel på frisk luft kan føre til hovedpine og ubehag, hvilket i sidste ende kan resultere i flere sygedage for dig og dine ansatte.

Hos Montage.dk sørger vi for, at indblæsningen er korrekt, så der ikke kommer træk. Vi sørger også for, at mængden af luft passer med rummets størrelse, samt at systemet kører så økonomisk og støjsvagt som muligt.