Om os

Ekspertise og kvalitet

Ejer Brian Jul Jensen har mere end 30 års erfaring med sprøjtekabiner og ventilation, hvilket har gjort at Montage.dk, er blevet eksperter på området.

 

Produkter og services

Vi monterer sprøjtekabiner, tørrekabiner, malerværksted, ventilation, udsugning, indblæsning, sandblæsningsanlæg, undervognscentre, højtryksrensning og boligventilation. Vi kan desuden tilbyde serviceaftaler på alt hvad vi laver. Gå til produkter og services

 

Mission

Vi leverer, monterer, udvider og vedligeholder diverse kabiner og ventilation. Vi sætter en ære i at kunne bidrage med velfungerende produkter, hvor indeklimaet og sikkerheden for hver enkel medarbejder, er top prioritet. Vi lever højt på at tingene bliver udført rigtigt første gang samt høj kunde tilfredshed. Vi er stolte af vores produkter og tilbyder derfor services, til at vedligeholde vores produkter, så de har så mange års levetid som muligt, og altid fungerer optimalt.

 

Vision

Vi vil gerne være kendte for at være den mest troværdige samarbejdspartner i Danmark. Vi stræber efter at Montage.dk er et synonym for kvalitet, troværdighed, stolthed og pålidelighed.

Brian Jul Jensen

Brian Jul Jensen

Indehaver