Sprøjtekabiner / malerværksteder

Komplette sprøjtekabiner og malerværkstedsløsninger

Vi leverer, monterer, reparerer, servicerer og udvider sprøjtekabiner og malerværksted i hele Danmark.

Du er altid velkommen til at kontakte os om råd eller et uforpligtende tilbud.

 

Sprøjtekabiner

Vi kan opsætte rum til sprøjtekabiner og malerværksteder helt fra bunden. Sammen finder vi ud af, hvad der er den mest optimale placering, form og størrelse for kabinen. Desuden reparerer, optimerer og udvider vi også eksisterende sprøjtekabiner / tørrekabiner. Hvis du vil have dine kabiner til at køre optimalt, og så mange år som muligt, laver vi også serviceaftaler, som du kan læse om her.

 

Udstyr

Vi leverer alt udstyr, der skal til, for at der kan bestilles et helt komplet malerværksted. Vi hjælper også med at indrette kabiner, så du får det malerværksted, som du har brug for.

Vores udstyrs liste er blandt andet:

  • Lifte- / arbejdsplatforme
  • Rense- / blandeborde
  • Filtre

 

Ventilation

Hvis du har et malerværksted, har du brug for udsugning.

Sammen finder vi ud af, hvor stort et anlæg, der er brug for, til netop dit værksted og hvordan vi placerer det bedst muligt, så det ikke kommer til at genere i dagligdagen.

Du kan læse mere om ventilation her.

 

Sikkerhed og ATEX

Vores produkt løsninger overholder ATEX og andre sikkerhedskrav. Når vi kommer ud for at finde en løsning til dig, undersøger vi også om andre krav om sikkerhed, bliver opfyldt ved en montering. Sammen finder vi en løsning, der er sikker og overholder alle love og krav.

Vil du vide mere om ATEX, kan du læse mere om det på Beredskabsstyrelsens hjemmeside.

 

Serviceaftale

Hvis du gerne vil have at dine sprøjtekabiner og ventilation altid fungerer efter hensigten, så kan vi tilbyde en service aftale. Med en serviceaftale kan vi lave højtryksrensninger af riste, gennemgå kabine og ventilations anlæg for fejl, og kontrollere at sikkerheden er som den skal være.